Sulm me bombë edhe në Londër?!

Evakuohet aeroporti Gatwick në Londër

Terminali verior i aeroportit Gatwick në Londër raportohet se është evakuuar.

BBC raporton se nuk ka ndonjë konfirmim nga zyrtarët e aeroportit dhe nuk dihet nëse evakuimi është i lidhur me ndonjë sulm të mundshëm terrorist.

Dëshmitarët thanë së policia policia arrestoi një burrë të armatosur me një ‘armë në një thes ” duke bërtitur “uluni poshtë, uluni poshtë”.

scroll to top