Takim i AUV për eksport të mishit të ngrirë të qingjit në Kinë

Drejtori i Agjencisë për Ushqim dhe Veterinari (AUV), Zoran Popovski sot do të mbajë takim pune me përfaqësuesit e shoqatave të blegtorëve dhe të kasapëve.
Siç kumtoi AUV, në takim do të definohen hapat e ardhshëm për eksport të mishit të ngrirë të qingjit në tregun kinez në pajtim me Protokollin të cilin kohë më parë e nënshkroi Agjencia për Ushqim dhe Veterinari me Administratën kryesore për mbikëqyrje të cilësisë, inspektimit dhe karantinë të RP të Kinës. (mia.mk)

scroll to top