Takohen Ahmeti-Zaev: Arrihen bazat për përparim në marrëveshjen e koalicionit për Qeveri të re

Zaev-Ali.jpg

Kryetari i BDIsë Ali Ahmeti dhe Kryetari i LSDMsë Zoran Zaev zhvilluantakim pune në atmosferë konstruktive dhe konstatuan se ekzistojnë bazatë mira për përparim.Sot pasdite përfundoi takimi i punës në mes të BDIsë dhe LSDM-së dheKoalicionit “Mundemi në të cilin morën pjesë kryetarët Zoran Zaev dheAli Ahmeti  dhe Sekretarët partiak, Lupço Nikollovski dhe Artan Grubi.Takimi u realizua pas dhënies së mandatit të Zoran Zaev nga PresidentiPendarovski për formimin e Qeverisë me mandat katërvjeçar.Në takimin konstruktiv dhe produktiv që zgjati tre orë janë arriturbazat për përparim i cili çon deri te marrëveshja e koalicionit përQeveri të re evropiane të përkushtuar në integrimet evropiane, nëekonomi, barazi dhe në sundimin e ligjit.Bisedimet mes dy partive do të vazhdojnë edhe gjatë fundjavës në niveltë Sekretarëve partiak.

scroll to top