Taravari: Thaçi është lideri i parë në Europë i cili ka qëndruar më gjatë në opozitë dhe ska bërë asgjë

Arben Taravari në lidhje me deklaratat e Thaçit për “Platformën Shqiptare” që e cilësoi si platformë ruso -sllave u shpreh se Thaçi është njeriu i cili tërë jetën e vetë ska bërë asgjë duke i treguar Bekim Fazliut që PDSH-ja ska më kredibiltet për të biseduar më.

“Platformën Shqiptare e mbështesin 18 deputet shqiptarë qi bie 90% ndërsa pak rëndësi ka nëse partia e Thaçit nuk e mbështet. Thaçi është lideri i parë në Europë i cili ka qëndruar më gjatë në opozitë dhe ska bërë asgjë” u shpreh Taravari

scroll to top