Me teleferik në malin Pão de Açúcar

Në dhe rreth Rios ka shumë panorama që ia vlen të shihen. Ajo e malit të Pão de Açúcar është një atraksion që duhet parë patjetër. Që nga viti 1913 teleferiku çon vizitorët në malin prej graniti mbi 395 të lartë. Imazhet panoramike rreth e rrotull janë të garantuara gjatë ngjitjes me teleferikun, që ka dritare të mëdha. Ndërsa një kthim më këmbë është më shumë për sportistët e sporteve ekstreme.

scroll to top