Teuta Arifi, gruaja simbol në Maqedoni

14142012_1048748358572403_8059093614572464371_n.jpg

Udhëheqesi ynë i lavdishëm i ilegales dhe një nga themeluesit e tre ushtrive çlirimtare lideri progresiv i BDI Ali Ahmeti përveç si atdhetar ushtarak është njeriu që avancoj femren shqiptare.

Shkruan Erald Selca

Teuta Arifi intelektuale e madhe femër ikonë ishte ajo që thyente tabutë, kur Aliu i dha hapësirë në BDI si dhe shumë femrave tjera.

Teuta Arifi kur u bë kryebashkiake e Tetovës ishte revolucion edhe te ne por edhe të sllavet dhe ndërkombëtarët. Znj.Teuta Arifi do rizgjidhet prap bindshëm kryebashkiake dhe do jetë zë i vlerave do jetë zonjë e fortë kreative me staf të mirë.

Presim rezultate më të mira dhe të zgjidhet çeshtja ajrit ndotur në qytet, si dhe të mos harrohen ish luftetarët e veprimtarët. Ata të punësohen dhe trajtohen dinjitetshëm. Tetova në botë nuk do njihet veç me Shkëndijën e Tetovës që bëri magji me futboll….por dhe me Teuta Arifin.

scroll to top