Thaçi: Alternativa është pronë private e Logos A

83923656-D26E-4612-8167-62CFACF37FC8.jpeg

Lideri i PDSH-së, Menduh Thaçi në emisionin ClicPlus në TV21 ka theksuar se Alternativa është pronë private e Logos A, respektivisht Adnan Ismailit-Abis.

Sipas Thaçit është karakteristike së këta të Alternativës kanë unazat e ngjashme si ai lideri “i Dronit” që i mbeti dora në Irak, Kasim Sulejmanit nga Irani.

Thaçi më tej tha se ata kanë lare miliona euro përmes “Logos A” dhe askush kurrë si ka hetuar.

scroll to top