Thaçi për vizitë zyrtare në Bruksel

Kryetari i Partisë Demokratike Shqiptare (PDSH) zoti Menduh Thaçi, qëndron për vizitë zyrtare në Bruksel. Gjatë qëndrimit dyditorë në Bruksel, sipas agjendës së përcaktuar, kreu i PDSH-së do të realizojë takime të nivelit më të lartë, në Komisonin Europian (KE), si dhe Parlamentin e BE-së.

scroll to top