Kuriozitete

Twitter i këshillon përdoruesit të mendojnë dy herë para se të përgjigjen

Twitter tani do t’i nxisë përdoruesit të rishikojnë përgjigjet “potencialisht të dëmshme ose fyese”.

Platforma e mediave sociale, e cila shpesh është përballur me kritika për sjelljen abuzive të përdoruesit, testoi funksionin vitin e kaluar, shkruan bbc transmeton portali arbresh.info

Twitter tha se testet treguan se kërkesat ulnin përgjigjet fyese.

Të mërkurën, kompania tha se do të lëshonte kërkesat në llogaritë në gjuhën angleze duke përdorur Twitter në Apple dhe Android.

Twitter tha se kërkesat janë krijuar për të marrë parasysh natyrën e marrëdhënies midis llogarive që cicëroj dhe llogarisë që përgjigjet.

“Nëse dy llogari ndjekin dhe i përgjigjen njëri-tjetrit shpesh, ka një gjasë më të lartë që ata të kenë një kuptim më të mirë të tonit të preferuar të komunikimit,” tha postimi i blogut. 

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button