USHT- Aktivitete gjatë gjithë javës për përvjetorin e 21-të!

Me rastin e 21 vjetorit të themelimit të USHT do të organizohen disa aktivitete.
Sot me fillim në orën 10:00 do të nisin aktivitete sportive, organizuar nga Fakulteti i Kulturës Fizike. Më 15 dhjetor nga ora 14 deri në orën 15 bëhet përurimi i botimeve të Universitetit si libra, revista shkencore të fakulteteve, librat e Seminarit Nndërkombëtarë të Albanologjisë, Revista Albanologjike, Gazeta Universitare, libra të autorëve të ndryshëm që i ka finansuar USHT, etj.
Më 16 dhjetor nga ora 10-14, përfundojnë aktivitetet sportive të organizuara nga Fakulteti i Kulturës Fizike në disciplina të ndryshme: futboll, volejboll, basketboll, tenis… Të njëjtën ditë në Rektoratin e USHT do të hapet ekspozita e profesorëve të Fakultetit të Arteve.
Më 17 dhjetor nga ora 15 deri në orën 16 do të bëhen Homazhe te Busti i Dëshmorit të Arsimit Abdylselam Emini. Homazhe te varri i themeluesit dhe Rektorit të parë të UT-së, Prof.Dr Fadis Sulejmani. Gjithashtu do të mbahet Akademi Solemne në amfiteatrin e Rektorarit në orën 19:00. Në këtë përvjetor , USHT-ja do të ndajë titullin Doktor nderi i Shkencave për James Pardeë dhe Prof.Dr Omer Xhemaili.
scroll to top