Vazhdim i ri i Komisionit anketues për përgjimet

Në Kuvendin e Maqedonisë sot duhet të vazhdojë me punë Komisioni anketues për skandalin me përgjimet.

Kryetari i Komisionit anketues, Petre Shilegov dje sërish e anuloi vazhdimin e seancës në të cilën duhej të sillej Rregullorja për punën të Komisionit.

Shilegov sqaroi se bisedimet midis grupeve të deputetëve në lidhje me çështjet kontestuese nga Propozim rregullorja ende zgjasin, se mbesin kontestuese edhe vetëm dy çështje dhe se shpreson se do të arrihet marrëveshje përfundimtare

scroll to top