Vazhdojnë akuzat kundër MasterChef. Zbulohet fituesi!

Vazhdojnë akuzat kundër Master Chef Albania. Menjëherë pasi ne kemi publikuar intervistën e Florian Graincës shefit shqiptar që jeton në Japoni dhe që quan të paaftë kolegët e tij, anëtarë jurie të këtij formati, ka pasur edhe reagime nga njerëz të ndryshëm që kanë qenë ose jo konkurentë. Ata shprehen se të gjithë pjesëmarrësit janë kuzhinierë me përvojë dhe aspak amatorë, e madje edhe fituesi është i shpallur.Më poshtë po ju japim dhe një pjesë të bisedës dhe marrëveshjet që janë bërë brenda stafit për fituesin e këtij viti, gjithmonë sipas këtyre zërave (photo1).

Ka dhe ish konkurentë që pretendojnë se nuk u janë paguar shpenzimet e tyre, p.sh për biletat e udhëtimit edhe pse në kontratë ato merren përsipër nga produksioni. Ende presim një deklaratë zyrtare nga produksioni,i cili deri tani nuk është prononcuar (photo 2).

scroll to top