Veljanoski do të bojkoton referendumin

trajko-veljanovski-1-316x237.jpg

Ish Kryeparlamentari Trajko Veljanoski, i cili është deputet aktual i VMRO-DPMNE-së, paralajmëroi se nuk do të merr pjesë në referendumin e 30 shtatorit dhe se nuk do të mbështet ndryshime kushtetuese, transmeton Zhurnal.

“Ndrëgjegja nuk më lejon të dal në referendum që është thellësisht i manipuluar, ndërsa besoj se ky qëndrim do të mbisundon edhe te shumica e qytetarëve të Maqedonisë. Ndërkohë, nuk do të mbështes as edhe ndryshimet kushtetuese në Kuvend”, ka shkruar Veljanovski në rrjetin social Facebook.

scroll to top