Video: Kjo urë të fut frikën, treni ecën mes dallgëve

Një urë e pabesueshme mendohet se është një prej veprave më të rrala inxhinierike të bëra ndonjëherë nga njeriu.

Ura hekurudhore e Pamban në Indi mundëson që treni të ecë për kilometra të tëra mbi det dhe fare pranë dallgëve të larta oqeanike.

Shpejtësia e lejuar është 15 km/h.

scroll to top