Video shqetësuese! Policia në amerikë edhe një herë vret pa arsye! (VIDEO)

Video nga intervenimi i policisë prej para dy ditëve, është duke u shpërndarë me të madhe në Sh.B.A. Shumica e qytetarëve mendojnë se ky veprim është shprehje e brutalitetit policor ndërsa pjesa tjetër mendon se bëhet fjalë për procedurë të rregullt.
Personi në video ka dështuar në grabitjen e një banke, përderisa ka qenë i armatosur me thikë dhe nuk ka bashkëpunuar me policinë.

scroll to top