Slider

Visar Ganiu: Klubi i Karatesë “Forca” dëshmi se kultivimi i sportit është shtyllë tejet e fuqishme e shoqërisë sonë

Kreu i komunës së Çairit mbrëmë ka vizituar klubin sportiv të Karatesë “Forca”, përcjell Zhurnal.mk

“Sonte vazhduam vizitën e klubeve sportive të Çairit dhe ishim mysafir të Klubit të Karatesë “Forca”.
Me kampionë kombëtarë e ndërkombëtarë dhe me një varg të medaljeve të arit, ky klub është një dëshmi se kultivimi i sportit është shtyllë tejet e fuqishme e shoqërisë sonë.”, bënë të ditur Ganiu

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button