Vjen Mercedes C-Class kabrio (FOTO)

Dizajni i tij duket shumë i përafërt me C-Class Coupe, por C-Class pa tavan dallohet nga mbrojtësit e pasmë të ri, pjesën e bagazhit dhe sigurisht tavanin e konvertueshëm nga lëkura.

Interierin do ta ketë të ngjashëm si të C-Class Coupe, ndërsa pritet që të ketë tri opsione për zgjedhje të rrotave.

Opsionet e motorëve ende nuk janë të zbuluar, por pritet që ketë motorin 2.0 litërsh me katër cilindra, i cili prodhon 241 kuaj fuqi dhe 3.0 V6 i cili prodhon 362 kuaj fuqi por që ende nuk dihet sigurt për asnjërin.
claS-660x330

20151218103310986

20151218103255586

20151218103249171

20151218103242797

scroll to top