VMRO-ja kalon kufirin, organizon gara për traktoristët më të mirë

Me mbështetje të Ministrisë së bujqësisë sot në Karbinci është mbajtur garë shtetërore në traktor. Si pjesëmarës kanë qenë të gjithë vozitësit më të mirë në nivel komunal, shoqata e traktoristëve në Maqedoni dhe të tjerë. Gara është në disa kategori, të rëndë, të lehtë si dhe pjesëmarës të rinjë dhe femra.

scroll to top