Xhelozia, Itali, shqiptari plagos me thikë ish-të fejuarën

Një shqiptar 27 vjecar është arrestuar në Itali me akuzën e tentativës së vrasjes ndaj ish së fejuarës së tij 20 vjecare. Ngjarja ka ndodhur në komunën Melzo në provincën e Milanos. Shqiptari e ka pritur ish të dashurën e tij jashtë në lokalin ku ajo punonte dhe pas një grindjeje të dhunshme e ka goditur disa herë me thikë ne fyt

20 vjecarja shqiptare gjëndet e shtruar në spitalin San Raffaele në qytetim e Milanos në gjëndje mjaft të rëndë shëndetësore.

Motivi i kësaj ngjarjeje ka qënë xhelozia e mospranimi nga ana e 27 vjecarit të marrjes fund të lidhjes mes tyre. Kanë qënë klientët e lokalit të cilët kanë lajmëruar policinë, e cila e ka arrestuar më pas shqiptarin në banesën e tij.

27 vjecari shqiptar është i njohur nga forcat e rendit si një person me precedent penal e që jeton në mënyrë klandestine në Itali.

MELZO - 08-12-2015 - VIA MONTELLO - IL BAR CHIUSO IL GIORNO DOPO IL FERIMENTO DI UNA RAGAZZA - FOTO CANALI/NEWPRESS

MELZO - 07-12-2015 - VIA MONTELLO - RAGAZZA ACCOLTELLATA DAVANTI AL BAR - GRAVE IN OSPEDALE - FOTO CANALI/NEWPRESS

MELZO - 07-12-2015 - VIA MONTELLO - RAGAZZA ACCOLTELLATA DAVANTI AL BAR - GRAVE IN OSPEDALE - FOTO CANALI/NEWPRESS

MELZO - 07-12-2015 - RAGAZZA ACCOLTELLATA - IL LUOGO DOVE E' STATO FERMATO IL FERITORE IN VIA MARTIRI DELLA LIBERTA' - FOTO CANALI/NEWPRESS

scroll to top