Xhevat Ademi: BDI-ja ka guxim të merr vendime autonome të pavarura

Gjatë seancës në Kuvendin e Maqedonisë për emërimin e ministrave të rinj të BDI-së, Xhevat Ademi tha se BDI-ja ka guxim të merr vendime autonome të pavarura, vendime që edhe kritikuesit më të mëdhenj i befason. “Jam i priveligjuar dhe ndihem i plotësuar që ne sot para opinionit të Maqedonisë prezantojmë më të mirën që kanë shqiptarët”, u shpreh Xhevat Ademi. Ndryshe kuvendi me shumicë votash i ka votuar ministrat e rinj të BDI-së.
scroll to top