Zbulohet piramida e fshehur në Antarktidë

piramida.png

History Channel ka një dokumentar shumë të njohur të quajtur “Alienët e Lashtësisë” dhe gjatë filmimit të dokumentarit, ata aksidentalisht vërejtën një piramidë të fshehur nën borë në Antarktidë.

Joseph White dhe kolegët e tij ishin ata që zbuluan atë, përderisa po analizonin disa nga fotografitë satelitore që iu ishin ofruar. Joseph dhe ekipi i tij vendosën që të klasifikonin piramidën si një ndërtesë e një civilizimi jashtëtokësor, por ne nuk duhet të konkludojmë asgjë kaq herët.

Piramida mund të ketë qenë aty për 12 milionë vjet, që nënkupton se nuk ka mundur të jetë punë e njeriut. Kjo është definitivisht gjetja më e mirë e Joseph dhe për këtë, ai meriton çdo lëvdatë.

scroll to top