Zbulohet tradhtia e Olsit live/ Shokon Arbana: ‘Fiorentina vri veten…’

Gjatë spektaklit janë publikuar videot ku Olsi duket në dush duke ngacmuar Armelën.

Fiorentina ka shprehur gjithmonë xhelozi ndaj këtyre situatave.

‘Dua të më respektojë’-ka thënë ajo gjatë spektaklit. Nga ana tjetër Olsi e ka marë me humor.

‘Për mirë shkoj, për t’u larë’ tha ai duke qeshur. Unë pa të s’do të kisha kuptim këtu, Fiorentina mund të bëjë ç’të dojë’,ka përfunduar Olsi.

Fiorentina të vrasë veten ka thënë Arbana, duke bërë banorët dhe publikun të qeshë.

 

scroll to top