Zëdhënësi i komisionit për lustrim, Dimitrovski: PPS të zbulojë se kush, si dhe pse ka përgjuar

Detyrë e parë e prokurorisë speciale është që të vërtetojë se kush, kur dhe pse ka përgjuar, kështu ka deklaruar Predrag Dimitrovski gazetar dhe zëdhënës i komisionit për lustrim, njofton Zhurnal.

Dimitrovski shton se ajo duhet bërë jashtë politikës dhe qëllimet për përfitime politike.

Unë vërtetoj se të lustruar kanë qenë kryeshefa të cilët kanë keqpërdorur pozitat e tyre për qëllime politike qëllim ky edhe i lustrimit, shton Dimitrovski, transmeton Zhurnal.

scroll to top