Zhduket një 15 vjeçar nga Shkupi, policia nis kërkimin

Pesëmbëdhjetë vjeçari nga Fshati i Fëmijëve është denoncuar dje si i humbur, thekson policia.

Dje në ora 1 pas mesnate në stacionin e policisë në Çair, punonjës social në Programin e kujdesit të fëmijëve SOS Fshati i fëmijëve në Shkup ka denoncuar se më 31 dhjetor rreth 20 është larguar nga objekti dhe nuk u kthye.

Policia po merr masat për të gjetur 15 vjeçarin.

scroll to top