Zv.Ministri i Arsimit, Dr.Arbër Ademi, i uron besimtarëve musliman muajin e shenjtë të Ramazanit

Zv.Ministri i Arsimit dhe Shkencës, Dr.Arbër Ademi, ka uruar qytetarët e besimit Islam, me rastin e muajit të shenjtë të Ramazanit.

“Të nderuar qytetarë të besimit Islam, ju uroj nga zemra muajin e shenjtë të Ramazanit, duke ju dëshiruar agjërim sa më të lehtë, tolerancë, mirëkuptim dhe paqe!” – ka shkruar Ademi.

scroll to top